Cercador d'associats

09/11/2018

Shop in shop, una proposta innovadora als comerços de Manlleu

Del 12 de novembre al 3 de desembre, 24 comerços associats a Manlleu Associació de Botiguers vendran productes d’un altre comerç, dins l’acció promocional SHOP IN SHOP, botiga dins de botiga.

Els comerços participants habilitaran un espai per exposar i vendre productes d’un altre establiment. Aquest espai estarà identificat amb la imatge de la campanya, així com també s’identificarà amb un adhesiu col·locat al terra cada comerç que hi participa.

Els objectius d’aquesta acció són atraure l’interès de més clients potencials, establir sinèrgies entre comerciants i donar notorietat al comerç de Manlleu.

Els intercanvis que es produiran seran entre establiments de diferents sectors i diferents ubicacions. Els sectors que es creuaran seran: electrodomèstics-perruqueria, roba interior-embotits, forn de pa-roba infantil, joguines-pizzeria, roba de dona-roba de casa, llibres-decoració, articles de viatge-descans, perruqueria-joieria, viatges-roba interior, restaurant-viatges, moda slow-patchwork i electrodomèstics-roba dona.

Estas interessat en pertànyer a moneder MAB?

Envia'ns les teves dades, en breu ens posarem en contacte amb tu i t'informarem de tots els avantatges del moneder MAB.

Contacta'ns
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Ajuntament de Manlleu
  • Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya